Mantar, çarliston biber, kırmızı biber ve çekirdekleri çıkarılmış domatesleri jülyen doğrayın. Zeytinyağını tavaya alıp, dolmalık fıstığı hafif soteleyin. Üzerine, mantar, çarliston biber, kırmızı biber ve domatesi ilave edip, harlı ateşte sotelemeye devam edin. Kıyılmış dereotu, ekmek kırıntısı, tuz ve pul biber ekleyip ocaktan alın. Hazırladığınız harcı somonların içine pay edip rulo şeklinde sarın. Soğan yapraklarını sıcak suya batırıp, soğuk sudan geçirin. Somonları, soğan yapraklarıyla bağlayıp servis tabağına yerleştirin. Sos için domatesi küp doğrayıp, sivri biberi kıyın ve tavaya alın. Üzerine, sıvı yağ, tuz ve pul biber ilave edip, 1-2 dakika pişirin. Biraz ılındıktan sonra somon sarma ile birlikte servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.