PİRİNCİ, 1 çay bardağı suda haşlayıp ocaktan indirin. Bir kapta limon sirkesi, toz şeker ve tuzu karıştırın. Hazırladığınız bu sosu haşlanmış pirinçlerin üzerine gezdirip karıştırın. Bu şekilde pirinçleri 1 saat kadar dinlendirin. Orkinosları ince dilimler halinde kesin. Pirinci avuç içinde köfteden biraz büyük yuvarlayıp, üzerlerine çiğ orkinos dilimlerini yerleştirip, arzuya göre soya sosuna batırın. Wasabi, mori ve zencefil turşusu ile birlikte servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.