Pastırma Mantolu Deniz Tarağı

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    DENİZ tarağını, tuz, dövülmüş sarmısak, karabiber, limon ve zeytinyağı ile marine edin. 2 saat buzdolabında bekletin. İnce dilimlenmiş pastırmayı deniz tarağına sarın ve ızgarada pişirin. Kaynar suda deniz börülcesini 5 dakika haşlayın. Buzlu suya çıkartıp, soğuyunca ayıklayın. Sızma zeytinyağı, balzamik sirke ve baharatlar ile birlikte börülceyi harmanlayın. Tabağa sırası ile hazırladığınız malzemeyi yerleştirip, domateslerle süsleyerek sıcak olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Muz ile Işıldayan Tarifler
  • Yeni Yılın İlk Kahvaltı Tabakları
  • Muhteşem Ana Yemekler
ve Daha Fazlası ...