Patates ve Kremalı Lüfer

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Temizlenmiş lüferlerden fileto çıkarın.Bol suyla yıkadıktan sonra suyunu süzmek için süzgeçte bekletin. Bu arada yuvarlak bir fırın kabının dibine çok az sıvı yağ sürün. Ortadan ikiye kesilmiş sarımsağı da kabın dibine sürün. Fileto lüferleri kuşbaşı iriliğinde doğrayın. Kabın dibine dizin. Tuz ve karabiber serpin. Kabuğu soyulmuş ve ince dilimlenmiş patateslerin üzerine tuz serpin. Bir kat halinde balıkların üzerine dizin. Bir miktar krema yayın. Tekrar patates dizin. Krema ekleyin. Tüm malzemeyi bu şekilde bitirin (krema en üstte kalacak şekilde). Üzerine kırılmış tane karabiber serpin. 180 derece fırında patateslerin üzeri pembeleşinceye dek pişirin.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.