Sebzeli Pisi

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Öncelikle pisi balığı filetosunu iri parçalar halinde doğrayın ve una bulayın. Kızdırılmış sıvıyağda kızartın ve güveç kabına alın. Zeytinyağını bir tavaya alın ve kıyılmış soğanı kavurun. Kalamarları 1 çay kaşığıkarbonatlı suda yumuşayana kadar haşlayın ve süzün. Havucu da yarı yarıya yumuşayana kadar haşlayın ve süzün. Kavrulmuş soğanın içine kalamar, halka doğranmış havuç ve sivri biberi ekleyip kısık ateşte 5 dakika kavurun. Kabukları soyulmuş ve küp doğranmış domates ile ortadan ikiye kesilmiş mantarı da ekleyin. Tavanın ağzını kapatıp 5 dakika pişirin. En son tuzunu ayarlayın ve karışımı balığın üzerine yayın. Tatların birbirine geçmesi için önceden ısıtılmış 200 derece fırında 10 dakika pişirin. Üzerini maydanozla süsleyip sıcak olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.