Palamutu temizledikten sonra bol suyla yıkayın. Fileto çıkarın. Kuşbaşı iriliğinde parçalara ayırın. Bir kaseye aktarın. Üzerine tuz ve karabiber serpin. Çöp şişlere sırasıyla birer adet, kuşbaşı iriliğinde doğranmış limon, palamut, defne yaprağı, kiraz domates ve sivri biber dizin. Tüm malzemeyi bu şekilde bitirin. Şişlerin üzerine hafifçe zeytinyağı gezdirin. Izgarada çevirerek, pişirin. Yanında zeytinyağı ve limon suyundan oluşan sosla servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.