Fileto edilmiş mercan balıklarını, taze baharatlar, zeytinyağı, tuz ve karabiberden oluşan karışımın içinde 2 gün buzdolabında dinlendirin. Sonrasında marine edilmiş mercanları çok az sıvı yağa koyup tavada kızartın. Karnabahar terin için, ince doğranmış soğan ve karnabaharı tereyağında soteleyin. Üzerine 2 bardak balık suyunu ilave edip, kaynatın. Kremanın yarısını ekleyip, püre haline getirin. Ayrı bir yerde kremanın kalanını köpürtün. İçine püreyi ve sıcak suda eritilmiş jelatini ilave ederek buzdolabında dinlenmeye bırakın. Servis tabağının ortasına önce karnabahar terin koyup üzerine ekmek kıtırını yerleştirin. Daha sonra tekrar karnabahar terin ve en üste tavada kızartılmış mercan balıklarını koyun. Yeşillikler, kırmızı biber sos ve balzamik sirke ile servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.