Tarhanayı biraz su ile ıslatın. 15 dakika bekletin. Üzerine bulgur, rendelenmiş soğan, irmik, un ve tuzu ekleyin. Karabiber, kırmızıbiber, kıyma ve yumurta sarısını da katıp, iyice yoğurun. Ele yapışmayacak bir hamur haline gelince kiraz büyüklüğünde parçalar koparın. Yuvarlayarak küçük toplar elde edin. Kaynayan suda 15 dakika haşlayın. Süzgeçten geçirin. Ayrı bir yerde tereyağında kırmızıbiberi yakın. Haşlanmış köftelerle soteleyin. Sarımsaklı yoğurt ile servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.