PİRİNÇ unu, bal ve tuza yeteri kadar sıcak su eklenip yoğurun. Üzerine bez örtüp, oda sıcaklığında 1-2 saat dinlendirin. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp elinizde yuvarlayın. Baş parmağınızla ortalarını açın. Harç için susamı ezip bal ve tuzla karıştırın. Hamurların ortalarına pay edip, kenarlarını kapatın. Buharda 25-30 dakika pişirip, sıcak tatlıların üzerlerine susam yağı sürün. Servis tabağına alıp servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.