Mantarlı Kerevizli Terin
Malzemeler
Yapılışı
-
1
KEREVİZİN kabuklarını temizleyip, küp doğrayın. Mantarları irice doğrayın. Soğanı dörde bölün. Kereviz, mantar ve soğanı tencereye alıp, zeytinyağında soteleyin. Tuz ve karabiber katıp, üzerini geçecek kadar soğuk su ilave edin. İyice pişirip, suyunu süzün ve blenderden geçirin. Jelatini 1 çay bardağı ılık suda eritip, karışıma ekleyin ve iyice karıştırın. Üzerine kıyılmış fesleğen ve taze soğan ilave edin. Karıştırmadan, streç filmle kaplanmış baton kek kalıbına alın. Derin dondurucuda bir gece dinlendirin. Dilimleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Muz ile Işıldayan Tarifler
- Yeni Yılın İlk Kahvaltı Tabakları
- Muhteşem Ana Yemekler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL