Mantarlı Kerevizli Terin

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    KEREVİZİN kabuklarını temizleyip, küp doğrayın. Mantarları irice doğrayın. Soğanı dörde bölün. Kereviz, mantar ve soğanı tencereye alıp, zeytinyağında soteleyin. Tuz ve karabiber katıp, üzerini geçecek kadar soğuk su ilave edin. İyice pişirip, suyunu süzün ve blenderden geçirin. Jelatini 1 çay bardağı ılık suda eritip, karışıma ekleyin ve iyice karıştırın. Üzerine kıyılmış fesleğen ve taze soğan ilave edin. Karıştırmadan, streç filmle kaplanmış baton kek kalıbına alın. Derin dondurucuda bir gece dinlendirin. Dilimleyerek servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.