ÖNCELİKLE köfte için yarma, tuz ve suyu hamur kıvamına gelene kadar iyice yoğurun. Küçük parçalar koparın ve elinizle yuvarlayarak misket büyüklüğünde köfteler hazırlayın. Tuzlu kaynar suyun içinde köfteleri 20 dakika kaynatın ve süzün. Sosu için tereyağını bir tavada eritip, yemeklik doğranmış soğanı pembeleşene kadar kavurun. Salçaları ilave edin ve 1-2 dakika çevirin. Nane, karabiber ve pul biber katın. En son kıyılmış maydanozu ekleyin ve tavayı ocaktan alın. Köfteleri bu karışım ile karıştırın ve servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.