Nohudu akşamdan ıslatıp haşlayın ve kenara alın. Bir tencereyi ocağa oturtup ısıtın. Eti tencereye alıp
suyunu bırakıp çekene kadar kendi suyu ile pişirin. Et suyunu çekince tereyağını ve soğanları ilave edin.
Soğanlar yumuşamaya başlayınca salça ve sarmısakları ilave edip 2 dakika kavurun. Nohut, sirke, kimyon, tozşeker ve tuzu ekleyin. Etin üzerini geçecek kadar sıcak su ilave edip tencerenin kapağını kapatın. Ağır ateşte et yumuşayana kadar pişirin. Kıyılmış dereotu serperek servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.