1 İncikleri 2 çorba kaşığı zeytinyağı ile yağlayıp, 10-15 dal kıyılmış maydanoz, tuz ve karabiber ile marine edin. Önceden ısıtılmış 160 derece fırında, üzeri kapalı olarak bir buçuk saat pişirin. 2 Mercimeği yıkayıp, fazla yumuşak olmayacak şekilde haşlayın. Kıyılmış kırmızı biber, yeşil biber, soğan, domates
ve kıyılmış 5-6 dal maydanoz ile karıştırın. Ayrı bir yerde sirke, hardal ve kalan 1 çorba kaşığı zeytinyağını
çırpın. Daha sonra mercimekle karıştırın. İki adet küçük boy çember kalıbı, iki adet servis tabağına
soğan tencereye alın. Kaynatarak çektirin. 4 Kuzu incikleri patates püresinin üzerine yerleştirin. Tabağı dilediğiniz şekilde süsleyip, arpacık soğanlı sos ile birlikte servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.