Biftek Eşliğinde Peynirli Mantar Katları

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    1 Mantarların saplarını çıkarın. İçlerine tereyağı sürüp, tuz serpin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15 dakika pişirin.

    2 Diğer taraftan bonfile dilimlerini tuz ve karabiberle tatlandırın. Yapışmaz yüzeyli bir tavaya 1 çorba kaşığı sıvıyağ koyup önlü-arkalı kızartın. Kekik serpip, sıcak tutun.

    3 Üzeri için kestane mantarlarını temizleyip boylamasına dilimleyin. Tuz ve karabiber ekleyip, tereyağında sote edin. Beyaz peynir ve lor peynirini bir kaba alın. Üzerine krema, kapari, sarımsak, karabiber ve dereotu ekleyip, karıştırın. Peynirli karışımı fırından çıkan mantarların içine doldurun. 2 adet mantarı üst üte koyup servis tabağına alın. Üzerine 1 çorba kaşığı sote kestane mantarı koyun ve bonfile eşliğinde servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.