Biryani

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Tereyağı ve sıvı yağı tencereye alıp kızdırın. Kıyılmış soğan ekleyip kavurun. Et ilave edip, iyice soteleyin. Et suyu ekleyip, et yumuşayana dek pişirin. Pirinç, safran, karabiber ilave edin. Kuru üzüm ekleyip, tuzunu ayarlayın. Pilav suyunu çekene dek kısık ateşte pişirin. Yapışmaz yüzeyli tavada ayrı ayrı badem ve fıstığı kavurun. Pilava ekleyip harmanlayın. 10-15 dakika dinlendirin. Dilediğiniz şekilde süsleyip, ılık olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.