Bonfileli Humus Paçası

Meze olan humustan lezzetli bir ana yemek hazırlayabilirsiniz. Kolay tarifiyle Bonfileli Humus tarifi.

Giriş Tarih ve Saati: 07.04.2022 | 05:02 Güncelleme Tarih ve Saati: 11.05.2022 | 14:09

Humus için nohudu mutfak robotunun haznesine alın. Üzerine kalan malzemeyi ilave edip tamamen pürüzsüz bir kıvam alana kadar çekin. Ekmek katı için ekmeği küp şeklinde doğrayıp önceden ısıtılmış 180 derece fırında hafifçe kızartın. Et ksımı için tereyağını bir tencereye alıp kızdırın. Üzerine eti ekleyip yumuşayana dek karıştırarak kavurun. Salça, tuz ve karabiber ilave edip 1-2 dakika daha kavurduktan sonra ocaktan alın. Humusu servis tabağına yayın. Üzerine kızarmış ekmek ve sarmısaklı yoğurdu ekleyin. En üste kavurduğunuz eti yağı ile birlikte koyup servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.