Börülceyi akşamdan ıslatın. Ertesi gün suyunu süzüp, üzerini dört parmak geçecek kadar su ekleyin ve haşlayın. Ayrı bir yerde eti sıvı yağda suyunu salıp yeniden çekene dek kavurun. Doğranmış soğan, havuç, kıyılmış biber ve sarımsak ekleyip 5 dakika daha kavurun. Üzerine suyu ile birlikte börülceyi ilave edin. Et yumuşayana dek pişmeye bırakın. Toz kırmızıbiber, kişniş, fesleğen ve karabiber ekleyin. Tuzunu ayarlayıp bir taşım daha pişirin.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.