BUĞDAYI bir gece suda bekletin. Ertesi gün süzüp bir tencereye alın. Üzerini geçecek kadar soğuk su ilave edip yumuşayana kadar haşlayın ve süzün. Eti bir tencereye alıp, suyunu salıp yeniden çekinceye kadar kavurun. Üzerine sıvıyağ ve yemeklik doğranmış soğanı ilave edip, rengi dönene dek kavurun. Verev doğranmış sivri biber ve havucu ekleyin. Birkaç dakika kavurup bezelye ve salçayı katın. Bir-iki çevirip aşurelik buğdayı ilave edin. Tuzunu ve karabiberini ayarlayın. Tencereye 1 su bardağı sıcak su ilave edip, sebzeler yumuşayana dek pişirin.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.