Derin bir kaba su, soğan, sarmısak, havuç, kereviz yaprağını koyun. Bu malzemeye kaburgayı ekleyip, yumuşayana kadar pişirin. Sudan aldığınız kaburgayı, 180 derece fırında hafifçe kızartın. Patlıcanları ızgarada közleyin ve kabuklarını soyun. 2 çorba kaşığı zeytinyağı, tuz, karabiber ve limon suyu ekleyerek, patlıcanları lezzetlendirin. Servis tabağına aldığınız patlıcanın üzerine, kaburgayı koyup, kekikle süsleyerek servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.