Enginar Yuvasında Uykuluk Enginar Yuvasında Uykuluk
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Enginarları temizleyip, ayıklayın. Bir tencereye 3 çorba kasesi su koyun. Un, tuz ve limon suyunu ilave edin. Ayıklanmış enginarları bu suda haşlayın. Ayrı bir yerde soğan, sarmısak, biber ve domatesleri küçük doğrayın. Uykuluğu da kuşbaşı şeklinde doğrayın. Soyduğunuz arpacık soğanlarla birlikte, tereyağında soteleyin. Baharatlarını ilave edin. Pişen enginarları servis tabağına alıp, sote edilen malzemeleri enginarların içine doldurun. Taze soğan, dereotu ve naneyi ince kıyın. Hazırladığınız yemeği bu yeşilliklerle süsleyip, servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Muz ile Işıldayan Tarifler
- Yeni Yılın İlk Kahvaltı Tabakları
- Muhteşem Ana Yemekler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL