Bamyaları ince uçlu bir bıçakla dikkatlice ayıklayın. Kararmamaları için limonlu suda bekletin. Köfteleri hazırlamak için kıymayı bir kaba alın. Üzerine kimyon, karabiber ve ekmek içini ekleyip yoğurun. Köfteden fındık büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlayın. Sıvıyağı bir tencerede ısıtıp köfteleri hafifçe kızartın. Köftelerin üzerine küp doğranmış soğan, domates ve salçayı ekleyin. 1-2 dakika kavurun. Bamyaları süzüp tencereye ekleyin ama karıştırmayın. Tuzunu ayarlayıp, 1 su bardağı su, limon suyu ve karabiber ekleyerek pişirin.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.