Fasulyeyi akşamdan ıslatıp, ertesi gün suyunu süzün. Yeniden üzerini iki parmak geçecek kadar su ekleyip haşlayın. Suyunu daha sonra kullanmak üzere kenara alın. Yapışmaz yüzeyli tavada küp doğranmış soğan ve bütün sarımsakları soteleyin. Salça ekleyip sotelemeye devam edin. Ayrı bir yerde eti suyunu bırakıp yeniden çeken dek soteleyin. Et yumuşayınca, üzerine soğanlı karışımı ilave edin. Haşlanmış
Meksika fasulyesi ekleyin. Tuzunu ayarlayın. Defne yaprağı, halka doğranmış kırmızı biber, sivri biber, doğranmış sucuk ve sosis ilave edip sotelemeye devam edin. Fasulye suyu, zeytinyağı ve limon
kabuğu ekleyip pişmeye bırakın. Güveç kaplarına alıp, sıcak olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.