Kuzu ön kolu iyice yıkayıp büyükçe bir fırın tepsisine alın. Marine etmek için üzerine soya sos, sıvıyağ ve balı gezdirin. Baharatları ekleyip 2-3 saat marine edin. Etin üzerine bıçakla yarıklar açıp sarmısakları bu yarıkların içine yerleştirin. Soğanları temizleyip ikiye bölün ve tepsiye yerleştirin. Üzerine 1 su bardağı su gezdirip alüminyum folyo ile kapatın. Tepsiyi önceden ısıtılmış 200 derece fırında 2 saat tutun. 2 saat sonunda üzerinden folyoyu çıkartıp 15 dakika daha üzeri kızarana kadar pişirin. Keskin bir bıçakla dilimleyip patlıcan beğendiyle birlikte servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.