Hasanpaşa Kağıt Kebabı

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    DOMATESİN kabuklarını soyup küp küp doğrayın. Soğanı rendeleyip maydanoz ve kereviz sapını incecik kıyın. Havuç, patates ve eti kuşbaşı doğrayın. Bir tavaya zeytinyağını alıp, soğan ve etleri ekleyerek kavurun. Kavrulan etleri, patates, havuç, maydanoz, kereviz sapı, kekik, tuz ve karabiberle karıştırın. Yağlı kağıdı fırın tepsisinin iki katı büyüklüğünde kesip tepsiye yerleştirin. Hazırladığınız malzemeyi yağlı kağıda yayın. İkinci katı üzerine kapatıp kenarlarını paket yapar gibi birleştirerek iyice kapatın. Tepsiyi önceden ısıtılmış 170 derece fırında 10-15 dakika pişirin. Fırının sıcaklığını 100 dereceye indirip 10 dakika daha pişirin. Kağıdı yırtarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Muz ile Işıldayan Tarifler
  • Yeni Yılın İlk Kahvaltı Tabakları
  • Muhteşem Ana Yemekler
ve Daha Fazlası ...