Karnabahar Graten Eşliğinde Biftek

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Çiçeklerine ayırdığınız karnabaharı tuz ve limon suyu eklenmiş suda 5 dakika haşlayın. Süzgece alıp iyice süzdürün. 2 Tereyağını bir tavaya alıp kızdırın. Üzerine un ekleyip kokusu gidene dek sarartmadan kavurun. Süt, tuz ve karabiber ekleyin. Karıştırarak koyulaşana dek pişirin. Ocaktan alıp üzerine çorba kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri katıp karıştırın. Bir fırın kabını tereyağı ile yağlayın. Karnabaharı kaba yerleştirin. Üzerine beşamel sosu gezdirin. Kalan kaşar peynirini serpin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzeri kızarana dek pişirin. 3 Diğer taraftan biftek dilimlerinin her iki yüzüne tuz ve karabiber serpin.

    Sıvı yağı yapışmaz yüzeyli bir tavaya alıp, biftekleri önlü-arkalı kızartın. Karnabahar graten eşliğinde servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.