Bir kaba kıyma, reyhan, tuz, karabiber, kimyon ve köftelik bulguru alıp, elle iyice yoğurun. Her biri fındık büyüklüğünde köfteler yapın. Bir kenarda bekletin. Soğanı piyazlık doğrayıp, tencereye alın. Salça ve margarini ilave ederek, 2-3 dakika soteleyin. Daha sonra suyunu ekleyip, kaynatın. Kaynayınca mercimek, nohut, limon suyunu ve hazırlanan köfteleri de ekleyerek 20 dakika kaynatıp, ocaktan alın. Pul biber ekleyip, sıcak olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.