Patates, kabak ve kerevizi temizleyip iri küpler şeklinde, kırmızı biber ve pırasayı 2'şer cm eninde doğrayın. Soğanı yemeklik doğrayıp tereyağıyla bir tencerede pembeleşene kadar kavurun. Etleri ilave edip 2-3 dakika daha kavurun. Doğranmış sebzeleri tencereye alın. 5 dakika kadar soteleyin. Biber ve domates salçalarını ekleyip karıştırın. Sarmısakları dilimleyip 4-5 su bardağı sıcak su ile birlikte tencereye ekleyin. Tencerenin kapağını kapatıp harlı ateşte 10 dakika pişirin. Kısık ateşe alıp 30 dakika daha pişirin. Maydanoz ve dereotunu incecik kıyıp tencereye ilave edin. 5 dakika daha pişirip sıcak olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.