Muskatlı Dana Biftek

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    BİFTEKLERİ iyice dövün. Muskatı rendenin ince tarafı ile rendeleyin. Aynı kaba limonun kabuğunu da rendeleyin. Muskat ve limon kabuğu rendelerini bifteklerin aralarına pay edin. Biftekleri rulo şeklinde sarın. Rulo biftekleri alüminyum folyonun içine koyup, folyonun kenarlarını bükerek kapatın. Kapaklı bir tencerede suyu kaynatın. Folyoya sardığınız etleri tencereye atın ve yarım saat kadar pişirin. Folyoları çıkarıp, etlerin üzerine limonun suyunu sıkın. Tereyağını bir tavada eritin. Biftekleri tavaya alıp, yarım dakika kızartın. Sıcak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.