Patlıcan Paçalı Kuzu İncik

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    ETLERİ tencereye alıp, 25 dakika haşlayın (haşlama esnasında tencereye soğan, havuç, kereviz yaprağı koyabilirsiniz). Daha sonra kuzu incikleri bir fırın tepsisine alın. Üzerine, haşlama suyundan 1 kepçeyi, salça ilave ederek gezdirin. Tuz ilave edin. Sıcak fırında 20 dakika tutun. Kızaran etleri fırından alın. Ayrı bir yerde yarım çay bardağı sıvıyağı kızdırın. Sarmısağı ince doğrayın. Yağda kavurun. Rendelenmiş domatesleri ilave edin. 5 dakika pişirin. Patlıcanları közleyip soyun ve limonlu suda birkaç dakika bekletin. Daha sonra 4'e bölün. Servis tabağının kenarlarına patlıcanları yerleştirin. Ortasına domatesli sosu alın. Üzerine etleri yerleştirin. Biberleri kızgın sıvıyağda kızartıp, tabağın kenarlarına dizerek servis yapın

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.