İncikleri iyice yıkayıp bir tencereye dizin. Üzerini örtecek kadar su ekleyin. Soğan ve havucu temizleyip bütün olarak tencereye ilave edin. Etin pişmesine yakın tuz ilave edin. Suyun üzerinde oluşan köpüğü alın. Kısık ateşte eti iyice pişirin. Diğer tarafta pazıları kaynayan suya atıp hemen çıkarın ve buzlu suya koyun. Pazı yapraklarının üçünü büyük bir pazı yaprağı oluşturacak şekilde düz bir zeminde yayın. Pazıların üzerine
doğranmış soğan ve haşlanmış yarım havucu dilimleyerek yayın. Haşlanmış inciği soğan ve havucun üzerine yerleştirip pazıyla sarın. Aynı işlemi diğer inciklere de uygulayın. Kapamaları bir tencereye dizip üzerine incikleri haşladığınız sudan gezdirin. Kısık ateşte 15 dakika pişirip servis yapın.