AYVALARI ikiyi bölüp içlerini temizleyin ve kararmalarını önlemek için limonlu suya koyun. Diğer taraftan kıymayı bir tavaya alıp suyunu bırakıp çekene kadar kavurun. Ocaktan alıp tereyağı, pekmez, pirinç, kişniş ve tuz ilave edin. Hazırladığınız harcı ayvalara paylaştırıp düz bir tencereye alın. Tencereye 2 su bardağı sıcak su ilave edip kapağını kapatın. Ayvalar yumuşayana kadar pişirip sıcak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.