Pestolu Pilav Eşliğinde Izgara Bonfile

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Öncelikle marine için bir kapta hardal, zeytinyağı, soya sosu, tarhun, kekik, pul biber ve toz kırmızıbiberi karıştırın. Bonfileyi bu sosa bulayarak içinde yarım saat bekletin. Daha sonra arkalı önlü ızgara yapın ve servis tabağına alın. Pilav için pirinci tuzlu sıcak suda yarım saat bekletin ve suyunu süzün. Bir tencereye aldığınız zeytinyağında pirinci kavurun. Üzerine suyunu ilave edip kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin. Pesto sosu ilave edip karıştırın ve demlenmesi için bir kenara alın. Çoban salata için domates ve salatalığın kabuklarını soyup küp şeklinde doğrayın. 1 çorba kaşığı zeytinyağı, nar ekşisi ve tuz ilave edip bütün malzemeyi karıştırın. Bonfileyi pestolu pilav ve çoban salata ile birlikte servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.