Öncelikle dana etini tereyağında soteleyin. Sarımsak ve sıcak suyu ilave edip, tencerede yarım su bardağı su kalana kadar kısık ateşte pişirin. Ocağın altını kapatıp iri kıyılmış taze soğan, ince kıyılmış nane ve dereotunu katın. Tuz ve karabiber serpin. Tencerenin kapağını kapatıp yeşilliklerin yumuşamasını sağlayın. Hamur için, yumurta, yoğurt, sıvı yağ ve bir tutam tuzu karıştırın. Kabartma tozu, nane ve un ilave edip, kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edene kadar yoğurun. Üzerini nemli bir bezle örtüp, 15 dakika dinlendirin. Dinlenmiş hamuru un yardımı ile mantı hamuru inceliğinde (2 mm) açın. Hamurdan 3cm x 3 cm kare parçalar kesin ve sıvı yağda kızartın. Kızarmış hamurları servis tabağına alıp, üzerine etli karışımı yayın. Sıcak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.