Bulgur köftesi için derin bir kapta bulgur, su ve tuzu tüm sertliği gidip, yumuşayana kadar iyice yoğurun. Düz bir zeminde, merdane yardımıyla yarım cm kalınlığında açın ve çay bardağının ağız kısmıyla yuvarlaklar kesip, çıkarın. Bol suda haşlayın ve servis kabına alın. Diğer taraftan kuzu etini bir tencereye koyun ve üzerine çıkacak kadar su ilave edin. Et yumuşayana kadar pişirin. Tuzunu ayarlayın. Pişen etleri bir kevgirle suyun içinden çıkarın ve bulgur köftesinin içine katın. Eti haşladığınız suyu üzerine boşaltın. Dövülmüş sarımsağı ilave edip, üzerine toz kırmızıbiber ve pul biber serpin. Sıcak olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.