KIYMAYI derin bir kaba alın ve içine soğanı rendeleyin. Kabak ve havucu ayrı ayrı rendeleyip, elinizle sıkarak suyunu aldıktan sonra kıymaya ekleyin. Islatılıp sıkılmış ekmek içi, yumurta, tuz, karabiber ve pul biber kattıktan sonra tüm malzemeyi yoğurun. Harçtan ceviz büyüklüğünde parçalar koparın ve köfte şekli verin. Köftelerin üzerine 2 çorba kaşığı sıvı yağ sürün ve ızgarada önlü arkalı kızartın. Izgara kabak ve domatesle birlikte servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.