Sebzeli Sakızlı Güveç

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Bir tencerenin içine mısır yağını koyun. Kıyılmış soğan ve kuşbaşı eti kavurun. Salça, çamsakızı ve un ilave edip, et suyunu ekleyin. Etleri yaklaşık 30 dakika kaynamaya bırakın. Bu arada üzerinde biriken köpükleri alın. Daha sonra taze fasulye, havuç, kereviz, kabak, patlıcan ve domatesleri küp küp doğrayın. Arpacık soğan ve mantarlarla birlikte, pişmekte olan etlere ilave edip, hepsini karıştırın. Tuz ve pulbiber ekleyin. Pişen yemeği güveçlere bölüp, üzerine kabuğu soyulmuş domates ve renkli biberleri dizin. 180 derecelik fırında yaklaşık 30 dakika pişirin.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.