Etin üzerine süt, rendelenmiş soğan, zeytinyağı, tuz, karabiber, salça, kekik, 1 tatlı kaşığı limon suyu koyun ve 1 gece bekletin. Ertesi gün ıspanağı yıkayıp ince ince kıyın. Ayrı bir yerde küp doğranmış soğanı mısırözü yağı ile kavurun. Ispanakları ilave edip 2-3 dakika daha kavurun. Unu ilave edin. Biraz daha kavurup, blendırdan geçirerek püre yapın. Bir tavaya yağı alın. Domatesleri 1 parmak kalınlığında dilimleyerek kızartın. Servis tabağının kenarına dizin. Bu arada etleri şişlere dizin. Izgarada pişirin. Tabaktaki domateslerin ortasına yeşil püre yayın. Üzerine şişleri koyup, konserve mısır ve taze biber çeşitleriyle servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.