Tavuk göğsü ve kuzu etini ızgarada pişirdikten sonra incecik dilimleyin. 4 çorba kaşığı tereyağını kızdırıp kuşbaşı doğradığınız pideyi kıtır kıtır olana kadar kavurun. Üzerine rendelenmiş domates, tuz ve karabiberi ekleyin. Pideler domates suyunu çekene kadar pişirin ve servis tabağına alın. Tuz eklediğiniz yoğurdu üzerine yayıp dilimlediğiniz etleri üzerine yerleştirin. Tereyağını kızdırıp içine toz kırmızıbiberi ekledikten sonra tabağın üzerine gezdirin. Közlenmiş domates ve biberle süsleyerek servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.