Izgara Sucuk

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Domatesleri dörde bölün. Zeytinyağı, tuz ve karabiberi bir kaba alıp karıştırın. Üzerine domates ve mantarları ilave edip, harmanlayın. Diğer taraftan Trabzon ekmeği dilimlerinin bir yüzüne zeytinyağı sürüp, karabiber serpin. Sucuk, domates mantar ve ekmeği barbekü ızgarasının düşük ateş bölümünde yerleştirip, çevirerek pişirin. Ekmek dilimlerini servis tabaklarına koyun. Pişen domateslerin kabuklarını alıp, ekmeklerin üstüne ekleyin. Sucukları yerleştirin. Mantarla birlikte servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.