Patatesli Omlet

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    HAŞLANMIŞ patatesleri küp şeklinde doğrayın. Yapışmaz yüzeyli bir tavada tereyağı ve sıvıyağı kızdırıp yemeklik doğranmış soğanı pembeleştirin. İçine patatesi ilave edip 1-2 dakika daha kavurun. Ayrı bir kapta yumurta, süt, tuz ve pulbiberi çırpma teli ile iyice çırpın. Patatesin üzerine sütlü karışımı boşaltın. Tavanın ağzını bir kapak ile kapatıp kısık ateşte birkaç dakika pişirin. Omleti ters yüz yaparak diğer tarafını da pişirdikten sonra servis tabağına alın. Dilimleyerek sıcak olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.