Zeytinyağını geniş bir tavaya alıp, yemeklik doğradığınız soğanı rengi dönene kadar kavurun. Üzerine kıyılmış otları ilave edin ve kısık ateşte yumuşayana kadar pişirin. İnce kıyılmış kuru kayısı, dövülmüş ceviz, krema, tuz ve karabiber ilave edip ocaktan alın.
Soğuduktan sora çırpılmış yumurta, mısır unu ve kaşar peynirini ekleyin. Yuvarlak bir kek kalıbı ya da bir fırın kabını yağlayın. Tabanını ve yanlarını kaplayacak şekilde 2 su bardağı galeta ununu kaba serpin.
Otlu karışımı kalıba döküp düzeltin. Üzerine de 2 su bardağı galeta unu dökün. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında 35-40 dakika pişirin. Dilimleyerek servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.