Kiraz Şekerlemeli Kum Kek

Lezzetli kiraz şekerlemeli kum kek tarifimiz...

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Unu ve kabartma tozunu eleyin. Robota alın. Üzerine küp doğranmış margarin, toz şeker ve oda sıcaklığındaki yumurtaları ekleyin. 1 dakika kadar karıştırın. Yıkanıp ayıklanmış kuru üzümleri ve kiraz şekerlemelerini ekleyip karıştırın. Yağlanmış kek kalıbına karışımı yayın.
  • 2
    Önceden ısıtılmış 170 derece fırında pişirin. Keki fırından çıkarıp, içini çekmesi için 5 dakika bekletin. Kalıptan aldıktan sonra, bir telin üzerinde soğutun. Dilimleyerek, kirazla servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Muz ile Işıldayan Tarifler
  • Yeni Yılın İlk Kahvaltı Tabakları
  • Muhteşem Ana Yemekler
ve Daha Fazlası ...