Kiraz Şekerlemeli Kum Kek

Lezzetli kiraz şekerlemeli kum kek tarifimiz...

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Unu ve kabartma tozunu eleyin. Robota alın. Üzerine küp doğranmış margarin, toz şeker ve oda sıcaklığındaki yumurtaları ekleyin. 1 dakika kadar karıştırın. Yıkanıp ayıklanmış kuru üzümleri ve kiraz şekerlemelerini ekleyip karıştırın. Yağlanmış kek kalıbına karışımı yayın.
  • 2
    Önceden ısıtılmış 170 derece fırında pişirin. Keki fırından çıkarıp, içini çekmesi için 5 dakika bekletin. Kalıptan aldıktan sonra, bir telin üzerinde soğutun. Dilimleyerek, kirazla servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.