Toz şeker ve yumurtayı derin bir kapta çırpın. Ardından portakal suyunu ve yağı kaba alın. Mikserle çırpmaya devam edin. Kabartma tozu, un ve tarçını da ekleyip iyice çırpın. Kek kalıbına yağlı kağıt döşeyin. Hamuru da yağlı kağıdın üzerine dökün.
Önceden ısıtılmış 175 derece fırında pişirin. 10 dakika sonra sıcaklığı 150 dereceye düşürün. Meyve şekerlemesini hamura dökün. Tahta kaşıkla hafifçe bastırıp, içine doğru itin ve pişmeye bırakın. Kek kabarınca fırından alın. Ilınınca dilimleyerek servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.