Beşamel sossuz yufkalı fırın makarna

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Makarnamızı tarifine göre haşlıyoruz evde fırın makarna yoktu ben spagetti kullandım(tüm çeşitler olabilir bence).Fırın tepsimizin altını yağlıyoruz ve 1 adet yufkamızı tepsimize döşüyoruz.Bir kabın içerisinde süt,yumurta ve unumuzu çırpıyoruz.Çırptığımız karışımın içerisine kaşarların yarısını ekliyoruz.Daha sonra makarnamızı yufkamızın üzerine yayıyoruz ve hazırladığımız sütlü karışımı makarnamızın üzerine döküyoruz.kalan kaşarıda makarnamızın üzerine serpiyoruz ve 200 derece fırında kontrol ederk pişiriyoruz.piştikten sonra yufkalı kısım üste gelecek şekilde servis yapıyoruz ..afiyet olsun arkadaşlar:))

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.