MAKARNAYI yağ ve tuz eklediğiniz kaynamış suda 7-8 dakika haşlayıp, süzün. İç harcı için rendelenmiş beyaz peynir, kıyılmış maydanoz ve dereotu ile tuzu, haşlanmış makarna ile karıştırın. Beşamel sos için sıvıyağ ve unu bir tavada, unun kokusu çıkana kadar kavurun. Soğuk sütü yavaşça eklerken bir yandan da topaklanmaması için karıştırın. Krema, tuz ve karabiber ekledikten sonra bir taşım kaynatıp ocaktan alın. Peynir harçlı makarnayı güveç kabına alın ve üzerine beşamel sosu gezdirip, karıştırın. Tatların birbirine geçmesi için 15-20 dakika bekletin. Üzerine rendelenmiş mozarella peyniri serpin ve önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.