Makarna ile Lahananın Dansı

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    LAHANAYI büyükçe dilimledikten sonra bir kaseye koyup tuz serpin. Üzerine ağırlık olarak porselen bir tabak kapatıp 1 gece dolapta bekletin. Yemeği hazırlayacağınız zaman lahanayı kevgire alıp elinizle hafifçe sıkın. Tereyağını eritip yemeklik doğradığınız soğanı ve lahanaları üzerine ekleyip lahanalar kahverengileşene kadar yaklaşık 30-40 dakika kavurun. Makarnayı haşlayıp süzün. Lahanaları ekleyip iyice karıştırın. Üzerine bol taze çekilmiş karabiber serperek servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Muz ile Işıldayan Tarifler
  • Yeni Yılın İlk Kahvaltı Tabakları
  • Muhteşem Ana Yemekler
ve Daha Fazlası ...