Makarna ile Lahananın Dansı
Malzemeler
Yapılışı
-
1
LAHANAYI büyükçe dilimledikten sonra bir kaseye koyup tuz serpin. Üzerine ağırlık olarak porselen bir tabak kapatıp 1 gece dolapta bekletin. Yemeği hazırlayacağınız zaman lahanayı kevgire alıp elinizle hafifçe sıkın. Tereyağını eritip yemeklik doğradığınız soğanı ve lahanaları üzerine ekleyip lahanalar kahverengileşene kadar yaklaşık 30-40 dakika kavurun. Makarnayı haşlayıp süzün. Lahanaları ekleyip iyice karıştırın. Üzerine bol taze çekilmiş karabiber serperek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Muz ile Işıldayan Tarifler
- Yeni Yılın İlk Kahvaltı Tabakları
- Muhteşem Ana Yemekler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL