MANTARLARI dilimleyin ve kızdırılmış sıvıyağda kavurun. Mantar, suyunu bırakıp çekene kadar pişirin. Jambonları şerit halinde doğrayıp mantarlara ilave edin. Birlikte 2-3 dakika daha kavurun. Nişasta, tuz ve karabiber ekleyip iyice karıştırın. Bu arada papardelleyi bol suda 9 dakika haşlayın. Süzüp servis tabağına alın. Üzerine mantarlı karışımı yayın. En üste rendelenmiş parmesan peynirini serpip servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.