Noodle'lı Kalamar

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    NOODLE'Yİ haşlayıp suyunu süzün. 2 çorba kaşığı zeytinyağı ve sarmısakla birlikte 1-2 dakika çevirin. Kekik, nane, tuz ve pulbiber serpin. Diğer taraftan süt, tozşeker ve tuzu bir kasede karıştırın. Kalamarları bu sosun içinde buzdolabında 1 gece bekletin. Sostan alıp zeytinyağı, kekik ve pulbiber karışımında 1 saat bekletin. Daha sonra ızgara yapın. Haşlanmış noodle ile birlikte sıcak olarak servis yapın.
    Püf noktası:
    Süt, tozşeker ve tuz karışımına yatırdığınız kalamarları buzdolabında 1 gece tutarsanız, daha yumuşak olacaktır. Kalamarları bu karışımın içinde ve buzdolabında 1 hafta süreyle bekletebilirsiniz.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.